Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthoralmica
    • CommentTime14. Jan 2012

Pozdravljeni !
    Tukaj sem nova, saj na spletu iščem pomoč za hujšanje. Naj povem, da hujšam že "celo življenje". Od pubertete dalje sem bila vedno bolj močna, pa shujšala, pa zredila...Tako imam danes pri 46 letih, 168 cm višine, 119 kg. Probala sem že milijon diet, hujšala v skupini CINDI programa, shujšala in se vedno zdedila še za malo več kot sem shujšala. Analiziram svoje življenje in ugotavljam, da sem zasvojena s hrano. S hrano tešim svoje strahove, jezo,...skratka čustva. Nikoli nisem bila športen tip in vse kar sem migala je bilo prisiljeno. Zdaj sem že tako zaležana, da ne zmorem nič več. Še osnovne dnevne obveznosti komaj opravim. Boli me križ, noge. Na srečo nimam ne visokega tlaka, ne holesterola in ne sladkorja. Ne bo pa vedno tako. Pojem enormne količine hrane, tudi na skrivaj. Zjutraj, ko z družino zajtrkujemo, pojem ovsene kosmiče z mlekom in kakšno sadje. Potem pa grem v trgovino, si kupim pol francoske, 15 dag kuhane pancete in sir. To je moja malica. Za kosilo pojem recimo 2 krožnika ričeta, prekajeno rebrco, solato in 4 palačinke. Za večerjo najmanj 3 toaste... skratka, prenažiram se do slabosti. Teoretično natanko vem kakšna je zdrava prehrana in zdrav način življenja. V praksi pa se zatakne. Sem v depresiji, imam zdravila in moj terapevt pravi, da moram začeti spoštovati sebe in potem bo šlo. Jaz pa kot, da tega nočem, se oklepam starih vzorcev. Kot, da nočem spremembe. Kot, da sem prelena, da bi kaj spremenila. Ne vem več kako naj se zadeve lotim. Vem samo, da sem se je do zdaj lotevala na napačnem koncu. Z dietami. Začeti moram v glavi, samo kako ? Ima kdo kakšen nasvet zame ? :cry::cry::cry:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):