![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

Almica, tudi jaz sem depresivna in dobesedno sovražim svoje telo. Pogosto jokam, dajem pa videz vzvišenosti. Jokam seveda na samem, da me nihče ne vidi. Kaj narediti? Treba je seveda za vedno spremeniti stil življenja. Preberiva še enkrat post od Aiche v rubriki Čvek.Uspel ji je velik podvig, za katerega resnično gara in bo vse življenje. Ali pa če žreva dalje, jokava in se sovraživa. Ali sva se pripravljeni truditi, Almica?
). Poskusila se bom prisiliti v gibanje. Jeseni mi je tako lepo šlo, zdaj sem pa totalna nula. Predvsem pojesti manj, zelenjave seveda neomejeno, in jesti večkrat. Ko bom čutila, da počnem nekaj dobrega zase, bom valjda tudi boljše volje. In ko se bo pokazal napredek, bom srečna.Moram pa že enkrat narediti prvi korak in ne odlašati na ne vem kdaj.
) , težavno sklanjanje, obuvanje, urejevanje nohtov (zaradi velikega trebuha). Vse to je bilo zame zelo težavno in spoznala sem, da če bom tako nadaljevala, bom že pri 70-ih letih obležala na postelji. Povrhu vsega sem ob mojih največ kilogramih 2x dobila pljučno embolijo (pljučno kap) in tedaj sem se zavedla, da si bom zaradi debelosti samo nakopala nevarne bolezni.
.
Kaj mislite, bi se dalo tako nadaljevati ? V planu imam še sprehode ali sobno kolo. Žal sem prejšnji teden preležala zaradi bolezni in v tem mrazu si ne upam kar naenkrat "globoko dihat"
, saj še vedno kašljam. S tem bom pač začela počasi. Poročam. Uuuuu prav vesela sem

S količino vsaj na začetku ne bi skoparila. Skratka pojedla bi toliko, da bi se nasitila.
.
Res živim pod nenehnim stresom, a težave moram začeti reševati drugače, če ne se bom redila še naprej!!!!!
No ja, danes sem spet začela z ločevanjem. Dneva je skoraj konec in sem vesela, da lahko rečem, da mi je uspelo. Ponosna sem nase in znova ugotavljam, da se vse da, če se hoče. Moram biti bolj korajžna. Ja, če si brez službe, je grozno, a upam, da mi bo kmalu uspelo najti drugo, dasiravno je vsa država v k....! Odločila sem se, da bom vsak dan pridno zapisovala vsak grižljaj, ki ga bom nesla v usta. Ksena, dobrodošla. Pogumno v boj! Ti si že veliko shujšala, jaz še nič. Držite pesti zame, kot jih jaz za vas!!!!!!!!!!!!!!!
(zajeten kos sirovega bureka, ki ga je spekla mama)
Ja, bil je zelo dober, ne pa tako zelo, da sem si pokvarila uspešen dan. A danes je že nov dan. Delala bom na tem, da bo popoln. Naj bi bil lep, saj me bo obiskal nečak s punco. Komaj čakam!
.

Začetek je.

Po kosilu pa ponovno enourna hoja. Piham in sopiham, teniske so me ožulile, a počutim se fantastično 
.

. Mani ob tej besedi najprej pade na pamet beseda PREPOVED. Le teh pa nihče ne mara in negativno delujejo na nas. Prehitre spremembe lahko močno uplivajo tudi na psiho in to spet ni dobro. Tako, da mislim da si na pravi poti. Počasi skozi življenje uvajati majhne, skoraj neopazne spremembe, ki ti pridejo v kri in jih sprejmeš brez, da bi se tega dobro zavedal. Pa naj traja kolikor hoče, ne le do "kopalk"
. Tudi jaz bi rada to dosegla, saj so mi dozdajšnje diete pobrale preveč energije in živcev, rezultatov pa nobenih.

. Saj je dobra tašča in vem, da ni bilo zlonamerno. Enega sem z velikom užitkom pojedla, 5 sem jih shranila hčeri, ostale pa odnesla delavcem v delavnico. Seveda ko je tašča že odšla
.
.