Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

  •  
   CommentAuthorfruit.girl
  • CommentTime11. Feb 2012
   
  Dans sm se odločila, da bom svoje hujšanje tudi zapisovala, in prav danes sm se tudi prijavlaa na to stran. Tko bom melaa pregled nad izgubo težee in se ne bo ponovila moja zgodovina, ko sem imela le še 39 kilogramov - mela sm anoreksijo. Sedaj sm se zredila - in me je zelo sraaam,sicer nisem predebela - veliko se ukvarjam s športom in imam mišice, a vseeno me moti celulit, ki sm ga z rejenjem pridobila in predvsem želim spremeniti svoj spodnji del, del nog. Upam in verjamem, da mi uspe.

  Višina: 160 cm
  Začetna teža: 60 kg
  Željena teža: 50 kg

  http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wxW7hpf/
  • CommentAuthorinči
  • CommentTime16. Feb 2012
   
  Srečno!
  Hecno, ampak jaz imam isto višino in kilograme :rasta:
  Upam, da nama uspe. Moj cilj je 55kg, začela sem s 67kg v začetku leta. Trenutno pa sem 60, kot sem že povedala :)
  • CommentAuthormelody
  • CommentTime16. Feb 2012
   
  Živijo fruit.girl in inči :bigsmile:

  se bom še pa jaz vama tukaj pridružila :wink: Zadnje dni mi s prehrano ne uspeva najbolj, to valentinovo in fantov rojstni dan sta me pokopala, saj sem pojedla kar veliko sladkarij in pekla :sad:

  Boljše bo od jutri naprej, ko začnem spet z zdravo prehrano. Inči, vidim da si zelo pridna, upam, da uspe tudi meni. Drugače pa punce, kar po pameti in lepo počasi. Kilogrami bodo že šli dol, še dovolj hitro. Ne pa izpostavljat svojega zdravja :wink:

  Moja višina je 169cm, trenutna teža 66,8kg in želim priti do svoje stare teže 57kg. Želim, da mi uspe do konca maja :boogie:
  • CommentAuthorinči
  • CommentTime16. Feb 2012
   
  Superca!:)
  Ja valentinovo, zdaj bo še pust pa še alkohol.. ma bomo prebrodili:)
  Hvala melody... Sicer imam malo krizice zdaj, ker se kljub normalni prehrani in vadbi kile na zmanšujejo. Upam da je to le začasno in da mi le mišice rastejo:sleepout: :)
  Pa ti?, si že začela? Kako pa gre fruit.girl?:)
  Mora nam uspetii :fingersear:
  • CommentAuthormelody
  • CommentTime16. Feb 2012
   
  Ja, še ta pust. :bigsmile:
  Krofom se bom odpovedala, kot lansko leto. Danes sem pojedla enega in je dovolj. Niti nisem ljubitelj preveč :wink: Kar se pa tiče alkohola, bo pa malo greške...ampak dobro, pijem šampanjec ta pa menda tako ali tako bolj pozitivno vpliva, ker je od alkohola edina pijača, ki dejansko pomaga topit maščobe. Ampak kljub vsemu se ga ne sme preveč popiti :tooth:

  Danes nadaljujem po Insanity programu (sedaj sem 3dni izpustila, ampak bom danes in jutri združila dva)... Naporen teden je za mano in sem se resda mal preveč polenla te 4dni :shamed::sad: Drugače pa ja INČI, se veliko pozna, če telovadiš....mišična masa se veča, zato posledično kg obstojijo. Ampak to so ok kilogrami, važno je da maščobo raztopimo :thumbup:

  Jutri bo bolje, že imam sestavine v hladilniku za jutrišnji dan. Imela bom jogurt in zeleni čaj za zajtrk, za malico pomarančo, za kosilo tuno v zelenjavi z mozzarelo, za večerjo pa nekaj od sadja in še kakšen jogurt. Popila pa bom kakšno šumečo vitaminsko tableto - priporočam vitaminčke v teh dneh, ko razsajajo viroze....

  Z nedeljo pa začnem z 11.dnevno dieto kemičnega razkroja in ko bom končala s to, bom poskusila še 7dnevno dieto za pospeševanje metabolizma.:bigsmile:

  Se tipkamo, srečno :cheer:
  •  
   CommentAuthorfruit.girl
  • CommentTime18. Feb 2012
   
  Jaa, saj vse vemo kako težko je hujšati. Jaz se glede hrane bolj malo pazim, raje več potelovadim ;)* Žal na programu ne pustijo prikazati srednjih tež (npr. 58,7) zato sem težo zaokrožila na 59. Hvala Inči in Melody za podporo, upam, da vsem uspe in da se bomo zato kasneje bolje počutile. ;)*

  http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=3
  • CommentAuthorinči
  • CommentTime10. Mar 2012
   
  Kako gre?:)
  •  
   CommentAuthorfruit.girl
  • CommentTime18. Jul 2012
   
  hejheeej :)*
  ma eej, supr mi gree. sm bla že na morju, pa čez2 tedna še enkrat grem, kar pomenii, da bom še lažje shujšala. načeloma na morju vedno izgubim kašen kilogram, ampak res veiko plavam, pa tudi tečem zjutraj, če se prejzbudim in ne pohajkujem celo noč :). trenutno tehtam tam okoli 56 kg in se mi že malce pozna na postavi. poleg bolj pravilne prehrane tudi telovadim, in vidim da so moje trebušne mišice veliko bol opaznee, prav tako pa se mi je obseg stegen zmanjšal. res sem zadovoljnaa, je pa res da se marsikdaj pregrešim. še vedno jem vse in moram reči da moja prehrana sploh ni tako zelo pravilna :/. preprost nimam možnosti za too, pač kar imam pri roki, ali pa mami skuhaa, sama sem stara 17 let in tako ali tako ne znam kuhati čudežev. :D kakorkoli, kar želim povedat je, da kljub občasni ocvrti hrani, sladkarijam (jem le sladke dobrote, slanih sploh ne maram) lahko hujšam, če seveda omenjene kalorijee porabim, seveda z redno telovadbo. ko sem se neko jutro tehtala, sem tehtala lee 55,3 kg. bila sem presrečnaa, vendar sem vedela, da to zaradi preplesane noči ;), seprawi sm bila ''prazna'' vode. ;). zares se veselim, ko bo tehtnica pokazala manj kot 55 kg, pa četudi 45,9, hehee. sedaj vidm, da lahkoo!! kako gre vam, tebi inčii?? :D zares se opravičujem, da nisem nič pisalaa.

  trenutno imam kar slabo vest!! ura je 1:43, kar pomeni, da sem v pol ure pospravila cel kilogram, če ne kilogram in pol banan!! ne sprašujte kako mi je uspelo.. saj mi je kar malo slaboo, pa še spati ne bom moralaa. bom ju33 šla na dodatne kilometre teka ;). se tipkamoo hehehe.!! <3
  •  
   CommentAuthorfruit.girl
  • CommentTime18. Jul 2012
   
  opss, tam sem mislilaaa, 54,9 in ne 45,9 ;)* mislim, da glede na mojo konstrukcija teža pod 48 kg sploh ne bi bila tista tapravaa. ko sem se redila in sem imela 50 kg, sem mislila,d a sem še vedno na začetku. bilo je mučno anoreksijo preboleti, potem pa še vsa ta hranaa, čepraw nisem bila več bolna, sem je zares morala pojesti veliko, da sem se toliko zredilaa. aaaah, bom šla kar spat, bo najboljee :D. kaj pa vee, koliko telovadite? ;*
  • CommentAuthormaria4801
  • CommentTime19. May 2014
   
Dodajte vaš komentar
 • Uporabniško ime Geslo
  V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
 • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):