Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

•  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime15. Apr 2009

:clap::clap::clap::clap::peace::peace:
    •  
      CommentAuthorBarb
    • CommentTime15. Apr 2009

Živjo!!!

Ha ha ...že prvi dan je vse padlo u vodo, me je sodelavka klicala zjutraj da je zbolela...tako sem delala cel dan in ni bilo časa it v trgovino po vse stvari za dijeto :angry: ...

Sem bila pa vseeno pridna ..popila grenko kavo brez mleka ( bljek ) zjutraj 2 pomaranči , ob 13 hrenovko in 2 paradižnika, ob 16 še 2 pomaranči , ob 20 pa veeeellliiiko skledo solate ,...no vsaj nisem jedla bureka al pa sendviča ...Popila pa 3 litre vode ,...če bo šlo tko naprej bom verjetno večino časa na wc-ju hahaha..

Hvala za dobrodošlico ,...se bom preklopila na omenjene diskusije :wink:
    Btw ... Stara sem 28 let , Velika 168 cm , in 94,5 kg Wooohoo zgubla sem 0,5 kg ...

sem pa ena tistih ki je predebela res zato ker toook rada jem nezdravo hrano ( kruh,pice, McDonad's,bureke..)
    Pred 10 leti sem bila točno toliko težka kot danes...Takrat sem v 6 mesecih izgubila 35 kg ob Egotu, krispijih, solatah , hrenovkah in zelenjavnih juhah... Vse dokler nisem zanosila in se zredila za 40 kg :shamed: ... Zdaj je pa že skrajni čas, da se spravim v red :crazy:

Jutri pa zjutraj v shoping , pa veselo na dieto :wink:

Pozdravčki vsem !!!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime16. Apr 2009

Imas kar prav Barb bo treba shujsati.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime16. Apr 2009 urejeno

Jo, kar je treba, je treba. Čene bomo pa take kot je tale. Grrr
    •  
      CommentAuthorAicha

Madona to pa ni hec.
    Da se pohvalim: jaz sem danes 3x tekla po stopnicah v drugo nadstropje v bolnisnici to povem zato, da se vidi, da ni navadno nadstropje. Je malo visje.
    Bom pa sedaj vsaki dan vsaj 1x tekla po stopnicah doma v 4. nadstropje.
    Aicha

Celulita pa ze ne bom hranila.:devil:
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime16. Apr 2009 urejeno

Dobro Aicha, da lahko tečeš po stopnicah. Jaz počasi pridirkam v drugo nadstropje pri hčeri. Srce pa bum bum. Pa tudi počasna hoja je boljše kot nič.

Vandolina ta pa je težka kategorija. Take ne bomo nikoli, rajši pijem samo vodo in jem solato kot zajec.

Barb veselo na hujšanje.
    :bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Vazno je da prides pes.
    Saj jaz bi sla z dvigalom ce bi ga imeli.
    :devil:
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime17. Apr 2009 urejeno

Ja Kozoroginja, pa si videla da ji izpod kikle gleda ven popek? Samo vodo bi pila brez solate. Rajši crknem od lakote,
    kot da bi bila takale. Niti taka nočem več biti kot sem bila. Brrrrr!!!!

Jaz stanujem v III. štuku in lahko pridirjam po štengah. Prej pa sem sopihala kot lokomotiva, dokler sem se privlekla
    do svojih vrat. Ke kriza.

Lp Vandolina
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime17. Apr 2009

No tudi danes sem tekla. :wink:
    •  
      CommentAuthorBarb
    • CommentTime18. Apr 2009

Živjo !!!

Ja no takšna res nočem biti ...sem pa še vedno pridna ...Jutri tehtanje ...:thumbup:...krize še ni ker sem čist zaposlena... Važno je, da, nadaljujem tako ,..počasi se daleč pride...če pa zraven tečeš po stopnicah pa prideš še hitreje . Pozdravček vsem ...JUTRI JAVIM REZULTAT :confused: NOČKO!!
    •  
      CommentAuthorAicha

Pa danes spet enkrat pa se bom v sluzbi.
    Aicha
    •  
      CommentAuthorVandolina

Barb kar lepo počasi in uspehi bodo tu. Če ne s to dieto, pa s kakšno drugo.
    •  
      CommentAuthorBarb
    • CommentTime20. Apr 2009

Živjo !!!

Javljam rezultat : -3 kg ...pridna sem :cheer::swingin:

papa
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime21. Apr 2009

Pridna si.
    Ce si crtala junk food bodo kg hitro sli dol.
    Aicha
    • CommentAuthorevelina

hej vsem skupaj!
    danes sem začela z dieto kemičnega razkroja /pri 1, 65m 80 kg!!) in me zanima, če jo še kdo izvaja, sej mal moralne podpore ne škodi, a ne?
    pište in se bomo skupaj spodbujali!!poletje bo kmalo tu...tak da se splača al kok že:wink:
    • CommentAuthorevelina

hej! lep pozdrav vsem skupi. ravno dans sem začela s to dieto (k.r.). najprej bom poskusla zdržat 3 dni in potem vidla kok bo šlo naprej...rabim pa spodbudo, zato..kr pište in se bomo skupaj spodbujal:P

čaw,
    •  
      CommentAuthorAicha

evelina ti nisi nic prebrala po forumu raznih diskusij?
    Saj pa vidis, da se kar naprej spodbujamo.
    Aicha
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):