Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorm76
    • CommentTime5. Jan 2007 urejeno

Mene tudi pestijo kile in sem zaradi njih vedno bolj zagrenjena. saj bi šla na kakšno dieto, samo pri meni nič ne unčikuje, ker imam življene obrnjeno kontra kot večina ljudi. Delam vedno samo ponoči (služba). Začenjam ob 21h - takrat nek<j malega pojem, ponoči v službi ne morem jesti razwn kakšno sadje , zjutraj ko pa ob 6h pridem domov pa sem seveda lačna- trudim se da ne jem zelo kalorično hrano. ( spečem si kakšen beljak, s parmezanom, ali pogrejem že pečen piščančji file) Vedno pa mi ne uspe, saj sem utrujene in pogoltnem prvo stvar ki je v hladilniku. Tako... potem grem spat do 12h. Narejena sem pa tako, da vsaj dve tri ure po spancu ne spravim v želodec nič drugega kot kavo, šele nato jahko pojem kaj normalnega. Nekje ob 16h-17h imamo pozno kosilo, nato kmalu odhod v službo. In je krog sklenjen, izz dneva v dan. Ne najdem pravega urnika prehranjevanja da bi ustrezal mojemu organizmu, saj semi včasih zdi kot da bi moja zavest sledila mojemu nočnemu urniku, samo telo pa teži ki dnevnemu ritmu življenja. Stara sem pa 31 let in vsako leto težje shujšam. Resnično bi rada našla odgovore kako naj jem in katero dieto naj uporabljam glede na moje zmešano življenje. Tako kot je tole napisano, tako se tudi počutim- ZMEDENO:cry::cry:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime5. Jan 2007

Živjo m76,

svetovala bi ti, da si izbereš dieto kemičnega razkroja (http://www.smsdieta.si/dieta/dieta-kemicnega-razkroja-31/), ali hitro dieto z jajci (http://www.smsdieta.si/dieta/hitra-dieta-z-jajci/).
    Pri tebi je verjetno problem v tem, ker ješ "tik pred spanjem". Zato bi bilo mogoče bolje, če bi ko prideš iz nočnega dela domov šla takoj spat in jedla ko se zbudiš. Veliko ljudi dela napako, ker zjutraj ne jedo zajtrka. Žal se bo treba preprosto potruditi in nekega dneva začeti jesti tudi zajtrk (v roku ene urice ko vstaneš pač poješ zajtrk).
    Priznati moram, da tudi sama nisem nikoli jedla zajtrka, imela sem občutek, da telo preprosto ne more prebaviti hrane zjutraj. Ampak sem se potrudila in za začetek pojedla eno jabolko, potem naslednjič kosmiče in tako se je telo postopoma navadilo.
    Upam, da sem ti bila vsaj malce v pomoč,
    če pa sem te kaj narobe razumela pa kar napiši :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorm76
    • CommentTime9. Jan 2007

Sem začela z dieto z jajci, s pomočjo sms-ov. Sem vidla da se tam da nastavit obroke ob urah, ki ti ustrezajo. In to je za moj način življenja super. Upam da mi bo uspelo, berem vas pa redno, tako da izvem veliko pozitivnega in koristnega. Hvala.
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime9. Jan 2007

Živjo m76,

tudi sama sem takoj na začetku "sprobala" sms dieto, oz. dieto s sms-i. In moram reči, da mi je bilo super, ker sem jedla samo takrat ko mi je zapiskal mobitel. Je odličen način kako pozabiti na hrano :wink:.
    Prepričana sem, da ti bo uspelo shujšati :cheer:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorxaja
    • CommentTime9. Jan 2007

Petra!

Pri men je pa sam ta problem da prevečkrat pozabim na telefon.. tako da bi rabila drugačen način opozarjanja...pač telefon ni moj nepogrešljiv prijatelj... prevčkrat ga pozabim..ali pa moj sine poskrbi da imam rekreacijo po stanovanju ko ugotavljam kam ga je tokrat skril :)
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime9. Jan 2007

Živjo Xaja,

ja vem kako je to. SAmo saj veš, mobilni telefoni so žal postali del našega vsakdana. Zato smo tudi izbrali sms-e kot motivacijo pri hujšanju, ker dejansko imajo danes že vsi mobilnike (tako otroci kot upokojenci), kar pa bi rekla, da je kar malce žalostno.
    Ampak v končni fazi, če že prenašamo sabo mobilnike in ne moremo nikamor brez njih, zakaj jih ne bi potem izkoristili za bolj zdrave zadeve :wink:.

lp,
    Petra
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):