![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

Lahko pa vpišeš v google recipe calculator (tudi sparkpeople ga ima: http://recipes.sparkpeople.com/recipe-calculator.asp) in notri vneseš sestavine, ki jih boš dala na svojo pico, pa boš imela točno številko.

saj me je sram it na cesto ker sem debela
ali mi prosim lahko pošlete kaj za hujšanje kak dokument...

. V tvojih letih (no, se počutim kot stara koka zdaj
) sva bili s prijateljico kar naprej zunaj, po ure in ure sva se sprehajali in čebljali, ko naju je pičilo, sva šli na kolesa, spakirali deke in malo hrane in se odpeljali do Save na piknik ... skratka, bodi zunaj in gibaj, pa bo. Mama ima prav, za hujšanje si še premlada. Pa nehaj jesti, ko čutiš, da si sita, to je edino vodilo, ki se ga moraš držati.

, samo eno pripombo imam, 2 litra vode sta absolutno preveč na dan, ker tista v živilih dejansko šteje, piti moramo toliko, da je urin svetlo rumen, če je prozoren, si že delamo več škode, kot koristi. Je bilo na skeptic's guide to the universe
, opravljene študije v zvezi s tem in tako, in tudi to so omenili, da je žal slaba informacija o dveh litrih vode (nekje sem celo prebrala, da so priporočali 2 do 6 litrov vode na dan!!) še vedno zelo zakoreninjena, ker so pač tudi vse strokovnjake tako učili. No, toliko, da veš. lp! Pretežka
in še tok podjetje HERBALIFE je dst znano in o njegovem delovanju pričajo mnogi uporabniki(40mio) in ma že 26let tradicije
je pa čisti nateg)......učinki bojo pa sigurn