Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorgordana
    • CommentTime14. Jan 2007

Zivjo.
    Lep pozdrav vsem .Po prebiranju komentarjev in mnenj,ter vprasanj sem prav morala opisati mojo izkusnjo.Z tole dieto sem v 15 dneh zgubila kar 8 kg in sem se dobesedno drzala vsega napisanega.To je bilo v prvi rundi.Nadaljevala sem z dieto in eksperimentirala z majhnimi zamenjavami.npr.namesto smetan lahki jogurt.In vam povem ni to tisto,ker sem shujsala v 15 dneh le 5 kg.Dieta je zelo v redu(moje mneje) in se bom se naprej drzala,vse dokler ne hujsam skupaj za 30 kg. Zadala sem si cilj za obdobje enega leta.Srecno in zavedajte se najboljsa dieta je moc lastne volje.Anastasia:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime15. Jan 2007

Živjo Gordana,

lepo, da si napisala svojo izkušnjo :wink:. Vedno uporabnikom govorim, da če se ne bodo do potankosti držali diete , rezultati ne bodo enaki. Žal je pri teh restriktivnih dietah tako.
    Želela bi ti še čestitai za dosedanji uspeh pri hujšanju :cheer: :cheer:. Kar pogumno naprej :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthormatejagm
    • CommentTime24. Jan 2007

HayJs ti čestitam k uspehu!!Zanima me pa kaj si pa jedla ob dnevih ko so normalni-brez diete?Js pa nisem vidla kje smetane,ampak kislo mleko ali johurt.Ali mogoče nisva na enaki dieti?To z jajci.A pojedla si pa čisto vse kar je napisano?Ali je treba jesti hrano po vrstnem redu kot je napisana??Pomaranča...Že vnaprej se ti najlepše zahaljujem za odgovore!!!!IN lepo izgubljanje kil še naprej.
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime25. Jan 2007

Živjo Matejagm,

živila je potrebno jemati po vrstenm redu. Če ti bo kdaj že začelo presedati, pa jih lahko tudi malce skombiniraš :wink:.
    lp,
    Petra
    • CommentAuthorrenata
    • CommentTime27. Feb 2007

a veš petra jaz si želim brez diete shujšati pa samo telovadba
    • CommentAuthorgirl
    • CommentTime27. Feb 2007 urejeno

čaw sem novi uparbnica tukaj in rabim nasvet koliko bi jaz lahko shujšala v 1tednu brez diete in samo s telovadbo in da bi manj jedla????:shamed:
    • CommentAuthorgirl
    • CommentTime27. Feb 2007

zelo telovadim in upam da mi boš svetovala:surfing:plvam zelo veliko telovadim hodim v hribe:swingin:in upam da bo ql in upam da mi boš svetovala
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime28. Feb 2007

Živjo Girl,

če nočeš hujšati po dieti, potem ti ostane samo intenziva vadba in malce pazljivosti pri hrani :wink:.
    SEj bo počasi šlo boš videla (pri telesni aktivnosti je potrebno počakati par mesecev, da se začnejo kazati rezultati) :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorbini06
    • CommentTime29. Jan 2008

živijo sem 2 dan na dijeti začetek je težek vendar se ne dam vse punce glave gor skupnimi močmi nam bo uspelo:bigsmile:
    • CommentAuthorsnoopyca
    • CommentTime30. Jan 2008

Pozdravček

Sem nova tukaj in sem fulll vesela da sem najšla to stran. Dieto z jajci imam zdaj že drugi teden. V prvem tednu sem šla dol 4,5 kgjekov in sem bila zelo presenečena ker mi ni šlo še nikoli tak hitro. Čez vikend sem jedla normal. in se popolnoma nič zredila, čeprav so bile zraven nedeljskega kosila vključene tudi slaščice ( in ni jih bilo malo ker me je dobesedno metalo zarad povišanja cukra :bigsmile: ).Zaj pa v dveh dneh še 2 kgeka majn. Počutim se odlično, torej na mene vpliva dobro mam pa eno prjatlco, ki ji ni dieta nikak ležala ji je blo ful slabo.
    No imam pa vseen eno vprašanje in sicer: kaj je finta tega da živila ješ v točno določenem vrstnem redu???
    Jaz sem se vsega držala in nič izpustila, čeprav bi včasih gravžaste zimske paradižnike najraje skoz okno zabrisala :confused: .Njprej mi je blo malo hudo da si nism smela jajc zmesat v solato ampak pol sm se navadla. Ampak me res zanima kakšen bi bil učinek če bi živila zmešal.
    • CommentAuthorbini06
    • CommentTime1. Feb 2008

živijo zdržala sem cel teden!!!(no še današnja večerja)zgubila sem 3 kg:boogie:jutri pa si bom privoščila "normalno" kosilo :jumping:pa pa:wink:
    • CommentAuthorsnoopyca
    • CommentTime8. Feb 2008

Evo zdržala sem še tretji teden diete z jajci. Pregrešla sem se samo 1x, ker je bilo neizgibno :) In vse skupaj sem shujšala 11 kilogramov. To je nekje polovica poti tak da bom po krajšem premoru dieto ponovila in dodala malo športa pa bo.
    veliko volje in lep pozdrav vam želim papa
    • CommentAuthorNaya
    • CommentTime9. Feb 2008 urejeno

Waaaaaaaw =) No da vam zaupam še svojo izkušnjo z dieto. Danes teče 8 dan diete, nisem se tehtala, ker po resnici povedano niti ne upam na tehtnico :neutral: Je pa res, da ne jem pomaranč in jem melono, naša mali mercator sem že čisto izropala :P Počutim se super, mam tut veliko volje, še več jo dobim, ko berem vaše komentarje. Moj cilj je shujšati 15 - 20 kg. Oz....dokler ne bo moj cilj vizualno dosežen (mogoče bo to že čez 10kg) Je pa res, da tudi veliko športam in tehtnica niti ne bi pokazala velike spremembe, ker pridno telovadim in so seveda mišice težje kot salo :tongue: Me je pa zelo strah, da mi dieta ne bo pomagala, živil sicer ne mešam, pojem vse lepo po vrsti, tudi včeraj in predvčerajšnjem, ko sem jedla normalno se pojedla veliko sadja in zelenjavce. Pa me je še vseeno strah neuspeha:sad: Nisem debela, ne bom rekla, nosim številko M, ampak sem jezna sama nase, ker sem s številke xs, s prišla na m in to samo zarado nepravilne prehrane, nešportanja in tako dalje... sama nase sem jezna, ker sem dovolila da sem se tako zredila. Ko grem v šoping si po stari navadi vzamem s police majhno številko in jo probam, seveda mi ni prav in mi takrat vse dol pade in ratam slabe volje. Katastrofa! Ampak se pridno držim... Punce in fatje držte se še naprej...pa še kdaj nam zaupajte svoje rezultate, ker mislim, da je to še večja motivacije za vse druge.

Lep pozdrav
    • CommentAuthorsnoopyca
    • CommentTime19. Feb 2008

Pozdrav
    Po enem tednu pavze nadaljujem z jajcno dieto ( upam da ni prehitro ) ampak mi je ze bla malo kriza ker sem se vmes zredila za 1,5 kg. Upam da bo tut v drugem krogu šlo kot je v prvem. Naya imam podobno izkušnjo kot ti in bolj kot vse me jezi da si ne morem kupit oblačil, ki sem jih včasih zlahkoto zvlekla na sebe. In zdaj je moja garderoba črno,črno in črno pa mogoče kaka temno rjava, ker mi drugo nikak ne stoji. Jezna ko ris, ko se spomnim kako postavo sem zapravla zarad hrane in lenobe.:devil:
  1.  
    lep večerni pozdravčel...še ena nesrečnica s kilami:cry:
  2.  
    jaz začnem jutri dijeo z jajci:bigsmile:
    • CommentAuthordulce
    • CommentTime24. Mar 2008

js tudi zacnem dieto ju3,...zanimaa me samo ce lahko za wecerjo pojem raje solatoo?? Veliko se gibammm,...treniram tenis in plawanje (dougih 8 let) ampak mam kr nekaj kg prewec...drugacee sm se najstnicaa
    Probalaa sm tudi locevalno dieto (od avgusta do septembra),...in sem bila kar uspesaa,...(8 kg manj) ampak sem se zredila za 3 kg,... tezo pa bi rada spravlaa na vsaj 50 kg do konc aprilaaa (10 kg manj)
    Tko sm se odloclaaa za to dieto in upam da mi bo uspeloo,...:)

lp usemmm :)
    • CommentAuthorvejica
    • CommentTime6. Apr 2008

pozdravljene.Mene prav tako nekaj zanima v zvezi s to dieto.Vedno delam v nočni izmeni-od 22ih pa do 6ih zjutraj.Kako naj uskladim svoj jedilnik,če je rečeno,da naj bi želodec miroval med 22to in 4to uro zjutraj?Prosim za mnenja
    • CommentAuthorscuzy
    • CommentTime11. Apr 2008

čao,jaz mislim,da je ta dieta z jajci zelo učinkovita,ampak se moraš paziti,da res ješ po vrsti,kot je napisano.Jaz sem enkrat že hujšala po tej dieti,pa sem takom jedla da sem vse zmešala skupaj,pa nisem zgubila tudi 1 kile.Danes imam drugi dan diete,pa mi manjka že cel kilogram in pol.Punce,če bomo vztrajne,nam bo uspelo
    • CommentAuthorjesika
    • CommentTime8. Jul 2008

hei...js sm nova in želim uporabiti dieto z jajci.ampak me zanima kaj je s tem mletim mesom???kaj z njim narediš???lp
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime8. Jul 2008 urejeno

Jesika- pridi na SMS diete, tam je odprtta tema, kjer punce hujšajo *hitra dieta z jajci*
    Drugače pa mleto meso začiniš z vegeto, zmešaš in spečeš polpetke v teflonki. Mislim da lahko malo naoljiš ponev. Če pa ti vegeta ne paše, pa malo popopraš soliš, dodaš malo čebulce in mletega česna- zmešaš in spečeš.
    Dodatne informacije, ti bodo dale ostale punce.

Pozdrav kozoroginja:bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime8. Jul 2008

Mleto meso izpeces v ponvi kot pleskavico ali hamburger zacinis z dieto.
    Ostalo kot je napisala kozoroginja.
    Aicha
    • CommentAuthorjesika
    • CommentTime8. Jul 2008

najlepša hvala.:d
    • CommentAuthorjesika
    • CommentTime8. Jul 2008

ka pa tiste ki ste zgubile kg pri tej dietia se vam je kaj poznalo??mislim če ste imele menjšo zadnjico in trebuh??
    • CommentAuthorjesika
    • CommentTime8. Jul 2008

ka pa tiste ki ste zgubile kg pri tej dietia se vam je kaj poznalo??mislim če ste imele menjšo zadnjico in trebuh??
    • CommentAuthorjesika
    • CommentTime8. Jul 2008

joj sej vem da sem tečna vendar ob kiri uri naj jem večerjo in kosilo???
    :shamed:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime9. Jul 2008

Odvisno kdaj lahko. Nacloma naj bi bilo kosilo med 13-14 in vecerja do 18. Kar je nemogoce ce delas v treh izmenah.
    • CommentAuthorjesika
    • CommentTime9. Jul 2008

a ste izgubile zadnjico???
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime9. Jul 2008

Ja dol ti pade :wink:.
    Zato moras delati vaje.:smile:
    • CommentAuthorpankica
    • CommentTime11. Jul 2008

zdravo...ena nova na tem foromu:cool:
    sem ena izmed tistih osem ki so se tut zredile in sem prišla iz številke xs na M ali pa tudi L.:shamed::shamed::angry::angry:
    sploh newm kdaj sem se tko zredila in se tako zanemarila...newm in me je kr groooza.zdaj pa je zadnji čas da kaj naredim zase zato pa e zanima ali je ta dieta z jajci res dobra??kr nimam pojma o dietah in sem prvič v življenju na dieti:::cry::cry::cry::
    tato pa me zanima ali ste se ve veliko ukvarjale s športom in koliko ur na dan?'ali moreš jesti vse v zaporedju??ali si zelo lačen??in če je učinkovita..se ti vidi na obrazu..hlačah ...

zelo bi vam bila hvaležna če i mi odgovorili na ta vprašanja

:smile::smile::smile:

hvala...byby...in vse ŽELIM VELIKO SREČE IN USPEHA PRI HUJŠANJU
    • CommentAuthorpankica

aja..pa še nekaj me zanima
    za zajtrk imaš lahko tudi lubenico...ka to pomeni en mali kos lubenicce??
    ali pa za včerjjjo pol kilograma solate ali kumar(ka to lih lahko posoliš,daš kis in olje)ali moreš srove jesti??
    pa za mleto meso??kako ga to ve pripravite??

hvala za odgovore:bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha

Malo pobrskaj na forumu nasla bos odgovore na vprasanja.
    Aicha
    Hitra dieta z jajci npr.
    • CommentAuthoraisa
    • CommentTime17. Aug 2008

lep pozdrav!
    naj vam povem da imam ze en teden za sabo diete z jajci...pri nas smo se odlocili kar trije tko da nam je bilo lazje pri pripravi in moram vam povedati da smo z rezultati zadovoljni sin je zgubil 2kg hcerka in jaz pa po 2.5kg.zelo smo
    veseli.jutri zacnemo z drugim tednom ...rezultate sporocim cez en teden.
    vsem zelim veliko uspeha pri hujsanju:bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime17. Aug 2008

Super zakaj pa se kdo drug ni z vami? Potem je to res enostavno pa se zavisti ni ker drugi lahko jedo.
    • CommentAuthoraisa
    • CommentTime25. Aug 2008

zivjo!
    sem v zadnjem tednu diete,,,naj vam povem da so bile številke na tehtnice zopet manjse..
    no se to sin je obupal ker je sel na dopust,,,zanima ma pa ce mi lahko kdo odgovori ali lahko z dieto nadaljujem
    najprej ali pa moram narediti pavzo pa za koliko.nekaj sem razmislajala da bi sedaj zacela z 90 locevalno dieto.
    lep pozdrav
    • CommentAuthornky 24
    • CommentTime25. Aug 2008

samo eno vprašanje, kako si pripravite mleto meso??????????????

lp
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime27. Aug 2008

Tudi to je bilo povedano.
    Posoli, popraj zacini in ispeci na teflonski ponvi brez mascobe. Tako delamo mi doma vedno in je super.
    Aicha
    • CommentAuthoraisa
    • CommentTime30. Aug 2008

no naj vam sporocim da sem uspesno koncala z dieto ......sem zelo zadovoljna z izgubo kil ceprav sem vcasih gresila sem izgubila 7kg.Od ponedeljka pa zacnem z 90 dnevno locevalno dieto.Zelo sem vesela da sem se odvadila kruha in za sladkarije mi ni vec toliko.Vsem ki se boste odlocili hujsati zelim veliko uspeha.
    •  
      CommentAuthorAicha

Aisha cestitam.:clap:
    • CommentAuthorbibaa

heej...

sem nova uporabnica tega foruma.. vesela sem, da sem končno našla dieto, ki mi je všeč, dobra plat je, da sploh nisem lačna.. po petih dneh sem izgubila 5,6 kg in sem vesela, očitno res učinkuje. Upam, da mi uspe še več. Res je, da se diete nism popolnoma držala. Mislite, da bi izgubila še več kg, če bi se je popolnoma držala?
    •  
      CommentAuthorkozoroginja
    • CommentTime30. Aug 2008 urejeno

Bibaa,
    lepo da si se nam pridružila in da napišeš svoje izkušnje z dieto za druge uporabnice/ke.
    Mislim, da si maksimalno zmanjšala težo v petih dneh. Upam da piješ dovolj vode in da ne spuščaš obrokov. Zdaj ti bo šla teža dol bolj počasi in zato ne izgubi volje.Lepo bi bilo če bi nam izdala koliko tehtaš, višino in eventuelno starost.

Aisa čestitke in kar pogumno v nove zmage z 90 dnevno dieto.

kozoroginja:clap::cheer:
    • CommentAuthoraisa
    • CommentTime31. Aug 2008

Kozoroginja hvala za čestitke....
    Bibaa čestitam! moram povedati da sem mislila zaceti z novo dieto v ponedeljek sam sem se premislilila in sem ze drugi dan nove diete ker sem se bala da bi dobila cez vikend kak kilogram.lep pozdrav vsem
    • CommentAuthormmm
    • CommentTime3. Sep 2008

živijo!tudi mene ste navdušile.. jutri začnem.. upam, da mi bo uspelo pridt na želenih 55kg.. :)
    zanima pa me, če moram vse pojesti naenkrat ali lahko porazdelim, vse sicer po vrsti sam ne ob istem času?
    hvala
    in lp
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime3. Sep 2008

Kot pise drugace bi pisalo drugace bi rekla.
    Aicha
    • CommentAuthorhanifa
    • CommentTime16. Nov 2008

lepo prosim ce mi kdo napise tu dietu za jajci hvala
    • CommentAuthorAnaly

imas napisano pod diete, jedilnik za vse dni..Poisci.

l.p
    •  
      CommentAuthorAicha

Hanifa upam, da si nasla.
    • CommentAuthorhanifa
    • CommentTime17. Nov 2008

sem najdla! Aicha hvala vam! super ste.
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime18. Nov 2008

Super sedaj pa veselo na delo oz. hujsanje.
    Aicha
    • CommentAuthornyna
    • CommentTime5. Jan 2009

pozdravljene. tudi jaz sem nova. v soboto imamo abrahama , in morem izgubiti saj kake 2 kile. mislite da je to s to dieto možno?

hvala za odgovore. lp, nina