![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.
. Vedno uporabnikom govorim, da če se ne bodo do potankosti držali diete , rezultati ne bodo enaki. Žal je pri teh restriktivnih dietah tako.
. Kar pogumno naprej
.
.
.
.
).Zaj pa v dveh dneh še 2 kgeka majn. Počutim se odlično, torej na mene vpliva dobro mam pa eno prjatlco, ki ji ni dieta nikak ležala ji je blo ful slabo.
.Njprej mi je blo malo hudo da si nism smela jajc zmesat v solato ampak pol sm se navadla. Ampak me res zanima kakšen bi bil učinek če bi živila zmešal.
jutri pa si bom privoščila "normalno" kosilo
pa pa
Je pa res, da ne jem pomaranč in jem melono, naša mali mercator sem že čisto izropala :P Počutim se super, mam tut veliko volje, še več jo dobim, ko berem vaše komentarje. Moj cilj je shujšati 15 - 20 kg. Oz....dokler ne bo moj cilj vizualno dosežen (mogoče bo to že čez 10kg) Je pa res, da tudi veliko športam in tehtnica niti ne bi pokazala velike spremembe, ker pridno telovadim in so seveda mišice težje kot salo
Me je pa zelo strah, da mi dieta ne bo pomagala, živil sicer ne mešam, pojem vse lepo po vrsti, tudi včeraj in predvčerajšnjem, ko sem jedla normalno se pojedla veliko sadja in zelenjavce. Pa me je še vseeno strah neuspeha
Nisem debela, ne bom rekla, nosim številko M, ampak sem jezna sama nase, ker sem s številke xs, s prišla na m in to samo zarado nepravilne prehrane, nešportanja in tako dalje... sama nase sem jezna, ker sem dovolila da sem se tako zredila. Ko grem v šoping si po stari navadi vzamem s police majhno številko in jo probam, seveda mi ni prav in mi takrat vse dol pade in ratam slabe volje. Katastrofa! Ampak se pridno držim... Punce in fatje držte se še naprej...pa še kdaj nam zaupajte svoje rezultate, ker mislim, da je to še večja motivacije za vse druge.

.

: