Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorkrofek
    • CommentTime9. Feb 2007

:swingin: lp vsem skupaj, prvič tukaj, in zanima me kakšna dobra priporočila mi date za hujšanje:cheer:nisem več rosno mlada, celo življenje probleme s težo, ampak se navadiš. Zdaj pa leta ne dovolijo več, da jem kekse in bonbončke in vse ostalo, ker porabim premalo za toliko dobrih stvari. po deveti uri pa hop na kakšen keks, bonbon.kruha jem bolj malo, mesa skoraj nič in salam, zelenjave ne maram preveč, mleko samo v kavi, jogurti pa navadni oz. kefir. svetujte mi in bodite pametne, ter mi pomagajte.aja:peace: pa telovadbe tudi ne maram. lp
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime10. Feb 2007

Živjo Krofek,

mislim, da bo glavni problem, ker ne maraš telovadbe. Ti lahko hujšaš, ampak če ne boš telovadila med in po diete, bodo kilogrami hitro prišli nazaj.
    Ker tudi zelenjave ne maraš bi bila zate mogoče najboljša sadna dieta (http://www.smsdieta.si/dieta/petdnevna-sadna-dieta/). Drugače pa ti svetujem, da sama malce pobrskaš po našem seznamu diet in si ogledaš jedilnike pri posameznih dietah. Tako boš gotovo našla kakšno, ki ti bo všeč :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorarlh
    • CommentTime11. Feb 2007

LP vsem skupaj!
    Glede na to, da sem včeraj začela 3-dnevno dieto, začetek kg 77kg, danes zjutraj to je 2 dan 76,4kg, jutri 3 dan pa ....visoka sem 1,64 m.pogledala sem diete, verjetno se bom odločila za sadno, še ne vem. Ker mi ne gre preveč meso in ostale zadeve (imela sem rano na želodcu in na dvanajsterniku) in že zelo dolgo časa ne jem določenih stvari. Celo življenje pa pijem samo vodo in kavo. Nimam do zdaj nobenega problema glede lakote, dobro je celo to, da jem 3 krat na dan, ne pa samo zvečer.Tudi glede telovadbe je tako, da delam v živilski trgovini in imam preveč hoje,pridem domov, pa še dodatno delat. Pa bom mogla tudi mojo rit začet premikat tudi drugače. Reči moram tudi, da nimam nobene želje po bonbonih ali keksih, ker očitno želodec dobi dovolj za delat, in ne rabi več. Pa še v moji glavi je tako naštimano, da imam dovolj.Prebrala sem tudi mnenja, vprašanja in moram čestitam nekaterim za izredno lep uspeh, vsi ostali pa pridejo do željenega rezultata tudi.
    Za tolažbo, za vzspodbudne besede hvala, saj vsaka rada vidi, da jo nekdo rine naprej, ko izgubi motivacijo.
    Zato vsem skupaj želim čimboljših uspehov.:wink::angry::boogie:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime12. Feb 2007

Živjo Arlh,

a ni to odlično, da ti ne pašejo sladkarije :thumbup:. Malo vas/nas je takih :wink:. Mislim, da boš izredno uspešna pri dieti, sploh če boš zraven še malce potelovadila. Če ne drugega je dieta super tudi zato, da kot si sama rekla, na dan zaužiješ najmanj tri redne obroke.
    Želim, ti uspešno hujšanje še naprej :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorarlh
    • CommentTime13. Feb 2007

hojla:cheer::clap:

Danes je tretji dan, in teža je 74,00kg. ::thumbup:, nadaljevala bom to dieto, ker mi očitno odgovarja, pa ni nič grozna:wink::bigsmile:, glede telovadbe pa tudi ok, me vsaj ne boli hrbtenica:smile::smile::smile:.se še oglasim:cheer::clap::swingin:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime13. Feb 2007

Živjo Arlh,

ja SUPER, da si tako uspešna :cheer:. Kar pogumno naprej :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthort_i_n_a
    • CommentTime16. Feb 2007

Živjo Petra,

rabim pomoč!! Moj atek (60 letni gospod) je pred leti imel operacijo srca (bypassi) in zdaj bi RES moral zgubiti vsaj 15 kg! Zelo se trudim, da bi mu pomagala, sem mu obljubila, da mu priskrbim kakšno dieto, da mu bo lažje. Bi moral kar konkretno imeti napisano za vsak dan sproti.

Ali lahko pomagaš, kje naj se zadeve lotim?

Hvala, T.
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime17. Feb 2007

Živjo T_i_n_a,

najbolje bo, da mu v knjižnici poiščeš kako dieto (npr. kakšne pooperativne diete, mogoče bi tale knjiga prišla v poštev avtor: Agatston Arthur, naslov knjige Dieta South Beach : za zdravo srce in vitko telo).
    Drgače pa naj si pogleda dieto kemičnega razkorja, ki je tudi fina:wink:.
    Upam, da sem ti bila v pomoč.

lp,
    Petra
    • CommentAuthordarci
    • CommentTime27. Feb 2007

Ali kdo ve, če obstaja dieta, ki nima mesa na jedilniku?
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime28. Feb 2007

Živjo Darci,

seveda obstajajo tudi take diete, samo mi jih za enkrat še nimamo. Svetujem ti, da se odpraviš v knjižnico in se malce razgledaš. Tam imajo gotovo kar nekaj knjig o hujšanju in sigurno boš vmes našla tudi kakšno vegetariansko dieto :wink:

lp,
    Petra
    • CommentAuthorvažička
    • CommentTime18. Mar 2007

kake diete js nobene ne rabim ker sem z dietam še preveč shujšala ker nisem šla na tehtnico zdej sm pa stara 21let pa imam 36kg zato raje ne telovadim no se jtelovadim ampak diete nikoli!!!več!!!!!
    • CommentAuthorexy
    • CommentTime19. Jun 2007

mene pa zanima kako naredite avatar zraven?
    • CommentAuthormija
    • CommentTime20. Sep 2007 urejeno

hay jas bom začela danes z zelnjavno juho sam nevem kak bom zmogla tako je teško ej res nevem kak naj začnem spravlajma se že en teden pa nevem kdaj naj začnem ful je teško ker pol ko jes naprimer začnem pol pa mama ali brat kej kupijo kje sladkega pa se nemorem odreči ej ful mi gre to na živce ali pa v šoli me sošolka sili ej dej mal jej no sam v šoli pojem sam sadje pol doma ko začnem z dieto pa nevem ali bom zmogla ali ne :shamed:
    ej prosim dej mi en dober nasvet kak naj jas si to v glavi zapovnem da nesmem to ..... ....
    bom ti zelo hvaležna ::bigsmile

l.p. mija:confused::cry:
    • CommentAuthormija
    • CommentTime21. Sep 2007

petra kje si ????????????
    mija
    • CommentAuthororhidea
    • CommentTime1. Oct 2007

Lep pozdrav,

upam, da mi lahko pomagate, stara sem 28 let in imam "seveda kaj pa druga" težave s telesno težo enostavno preveč kilogramov imam. velika sem 165 in imam kar 77 kg. Želim shujšati ampak se prekršim, sedaj pa sem trdno odločena, da moram shujšati. Prosim a mi lahko pomagate katero dieto naj uporabim! Zelo rada imam sadje in zelenjavo. In žal nimam toliko časa za priprave jedi, zaposlen urnik pač. kakšno dieto mi priporočate res želim shujšati!

Zahvaljujem se vam že vnaprej!

LP
    • CommentAuthororhidea
    • CommentTime23. Oct 2007

a mi lahko nekdo pomaga

:cry:
    • CommentAuthortinika
    • CommentTime24. Oct 2007

Orhideja, pomagaš si lahko edino sama. Vsi drugi smo ti lahko v vzpodbudo, glavno pa je, da si dovolj trmasta in vztrajna. Sama sem v 4 mesecih shujšala 25 kg, sedaj pa že cel mesec uspevam vzdrževati pridobljeno težo. Pa da ne boš mislila, da sem suha. Imela sem namreč 105 kg. Moraš se za trdno odločiti in ne čakaj, da te bodo v to prisilile zdravstvene težave, tako kot so mene. Kar pogumno naprej!
    Tinika
    • CommentAuthorninaaaaa
    • CommentTime11. Dec 2007

živjo! zanima me naslednje..odločila sem se, da bom malo bolj pazila na prehrano.. zelo rada jem fižolovo juho z testeninami, namesto npr. kruha. zanima me če je za 100g - 16,4 g beljakovine in 10,3 g maščobe preveč? bo vredu ali naj se odločim za kakšno drugo juho?:tongue:
    • CommentAuthorkastel
    • CommentTime9. Jan 2008

Lep pozdrav!

Mene pa zanima, če je katera preizkusila dieto za pospeševanje metabolizma? Kako uspešna je? Seveda se je moraš držati, kot vsake druge diete, pa vendar me zanima.

Hvala in lep pozdrav!:wink:
  1.  
    Bunkica
    Lep pozdrav vsem. Jaz sem čisto nova in neuka ne rosno mlada b u n k i c a s preveč kilami. v ponedeljek bom začela dieto kemičnega razkroja, pa me zanima kakšne skodelice (velikost) so v igri. Hvala za odgovore..... se slišmo!
    Lep debel pozdrav!
  2.  
    Pozdravljena marta.cerina!
    Skodelica je tista malo večja...mislim da je 2,3 dl, nekaj takega.
  3.  
    Živjo NaturensGalleri

Hvala za odgovor. Počasi spoznavam računalnik (se učim).Dieta napreduja -zaenkrat.Bom videla jutri, ko se stehtam.
    Pozdravček!
    Bunkica - marta.cerina
    • CommentAuthorAlmicaaa
    • CommentTime12. Apr 2008

Pozdravljena Petra!

Jaz bi potrebovala eno informacijo. Pred kakimi 6imi meseci sem imela ločevalno dieto in sem shujšala 32 kil. Sedaj pa imam en problem da ne vem na kateri način bi še lahko shujšala 10 kil. Sedaj jih imam 59 ali 60kg tu mi niha. Imaš ti mogoče za mene kakšno idejo?kakšno dieto?kako naj shujšam v slabem mesecu 10 kilogramov? Seveda imam nekaj prevelike kože ker sem v treh mesecih pa pol shujšala tistih 32 kg zato bom sedaj tudi začela z aerobiko. Prosim te za za kak nasvet......
    hvala!
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime13. Apr 2008

Petra je izginila neznano kam. Mene pravzaprav zanima ali ni bila vse skupaj samo potegavscina.
    V slabem mesecu ni moznosti da shujsas 10 kg cetudi ne jes nic.
    • CommentAuthorursika
    • CommentTime15. Apr 2008

jaz sem shujšala v enem mescu 19 kg,tako da je možno,nič nisem jedla,problem je bil v tem da sma z fantom šla narazen pa sem se full sekirala,včasih sem v službi pojedla kaki rogljiček to pa je bilo vse,po enem mescu pa me je začelo malo zdravje zafrkavat,pa sem le začela malo več jest
  4.  
    Možno že, zdravo pa ne. Ne se igrat z zdravjem, punce. Raje si vzemite čas in hujšajte počasi (tako tudi odvečne kože ne bo preveč).
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime20. Apr 2008

Ursika potem pa si se res morala sekirati, da si zgubila 1 kg na dva dni.
    Pa to ni zdravo.
    • CommentAuthorursika
    • CommentTime30. May 2008

vem ja da ni zdravo,upam da nebom mela več takih problemov z fantom,da ti pol še zdravje zraven uniči,ni vredno:confused:
    • CommentAuthorVtech
    • CommentTime17. Apr 2009

Najprej zdravje, potem postava. Ne se tkole igrat s svojim telesom. Velikokrat je še dobr, da je kaj, da se lahko kaj prime :)
    •  
      CommentAuthorVandolina
    • CommentTime17. Apr 2009

:shocked::shocked::shocked::devil:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):