![]() | forum.SMSdieta.si |
Niste prijavljeni (Prijava) |
Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.
V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.
Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.
Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

Jaz osebno jih ne bi. 
(po navadi vidiš v ameriških filmih, ko oseba pije bloody mary in ima notri v kozarcu še neko zeleno stebelce
)
. Zelo pohvalno
. Mislim, da je to popolnoma dovolj, tako da te naj nikar ne skrbi zaradi povešene kože. Takšne stvari se po navadi opazijo če res drastično shujšaš. Npr. 30 in več kilogramov.
.
.
.
. Boljše to kot pa da se "nabašeš", torej pojej toliko kolikor ti paše
. Zeleno pa lahko tudi spustiš ali pa si jo dodaš samo za okus.
). Tako da vstrajaj do konca pa boš videla.
.Poleg tega se je potrebno še gibati.
.
.
.
.
), jej veliko sadja in zelenjave in pij veliko vode.
.
.
.
.
.
.
..zdajle sem prebrala tvoj zadnji odgovor petra in sem se zamislila
. Jaz delam vse narobe!!velikokrat spustim vecerjo pa tudi kosilo saj med predavanji nimam dovolj casa in sem se ze zacela sprasevat zakaj ostajam na enaki kilazi. Pa sem zdaj koncno dojela da je moje telo do sedaj stradalo pa ceprav sem ze sla skozi dieto kemicnega razkroja in sem se takrat striktno drzala jedilnika ter tako izubila tri kilograme. Zato sem se zdaj spet odlocila, da se diete za pospesevanje metabolizma strogo drzim in upam na izgubo dveh kg (do sedaj se se nisem nazaj zredila)
. Namesto dveh jajčk pa lahko komot poješ samo enega. Želim ti veliko uspehov pri hujšanju
.