Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorlady.gaga
    • CommentTime2. Apr 2011

Ojla. Danes zasledila en super članek, kako v 14 dneh do lepega trebuščka:
    http://www.najmodainlepota.si/content/view/113/41/

Jutri ali v ponedeljek (odvisno od jutrišnje volje:beard:) ga začnem izvajati. Če želite, vam rezultate sporočim :wink:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Apr 2011

To s skakanjem je super, samo koliko trpijo kolena?
    Vaje su super in program tudi, zogo bi jaz neroda izpustila.
    Sicer pa sem danes zacela s svojimi vajami.
    A.
    • CommentAuthorlady.gaga
    • CommentTime2. Apr 2011

bomo videli. Takoj ko me bodo začela boleti kolena bom to vajo izpustila, ker sem imela 2 leti velike probleme s koleni. Sedaj me pa že kakšne 4,5 mesecev ni zabolelo (POTRKAM NA LES!)

Pridna. S kakšnimi vajami si pa začela, če ni skrivnost?

Lp
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime2. Apr 2011

Jaz imam svoj sklop vaj za ramenski obroc in vrat potem delam vaje za trebuh in izpadni korak.
    Ko mi bo zdravje dopuscalo zacnem s skakanjem upam, da bodo kolena vzdrzala imam tezave z vezmi.
    A.
    • CommentAuthorlady.gaga
    • CommentTime3. Apr 2011

Aha, super. Jaz nimam toliko idej/veselja da bi si sama pripravila svoj sklop vaj. Tisto kar dobim na internetu, tisto delam. :D
    Kolena so pa zmeraj velik problem. :( Tako da ti želim čimmanj težav z vezmi.

Lp
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime3. Apr 2011

Hvala zvecer bom poskusila vsaj pol minute.
    A.

Moj nos se ne prenese skakanja.
    Je pa skrajni cas, danes sem oblekla neko majico in mi nesramno leze gor.
    Ne zato ker sem se zredila ampak, ker mi je premala.:devil:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime3. Apr 2011

Ne morem se skakati. :confused::sad:
    •  
      CommentAuthorBinko
    • CommentTime3. Apr 2011

jaz moram začeti delati vaje za trebuh...čisto preveč se je nabralo okrog pasu....poletje prihaja...je treba začeti delati.
    hm, ne vem. se mi zdi, da se mi tudi že leta poznajo :cry:
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime3. Apr 2011

Z leti je vse tezje.
    :wink:
    Binko tebi pa res ja.
  1.  
    Glede izgube teže na določenem mestu naj povem, da se to ne da storiti. Ko hujšate, izgubljate maščobo po celem telesu. Če shujšate v zelo hitrem času in nato opazite, da iz vas visi koža, je to zato ker ste shujšali nepravilno in nezdravo. S tem ste povzročili, da ste kurili mišice namesto maščobe.

Nekdo, ki ima malo več maščobe, na začetku zaradi metabolizma kuri samo sladkor, zato morate dolgo vztrajati, da izboljšate metabolizem, s tem pa boste začeli izgubljati tudi maščobne blazinice in ne boste kurili več samo sladkorja.

Če se spravljate hujšati, vam priporočam, da najprej opravite čiščenje telesa. Samo s tem boste že izgubili nekaj kilogramov in v to ne dvomim!

To, da na trebuščku ali nekje drugje na telesu ostajajo maščobne blazinice se zgodi zato, ker jeste preveč nezdravo prehrano. To pa povzroči, da maščoba ostaja na mestih kjer jo želite izgubiti. Maščoba, ki ostaja je tam zato, ker jo telo spravlja za rezervo zaradi nevšečnosti.

Da bi izgubili maščobo in shujšali zdravo, jejte veliko zelenjave, sadja (ki vsebuje nizki glikemičen indeks) in pijte veliko vode. Čim več naravne hrane in čim manj pridelane. Vsaj 4-5x tedensko imejte aerobno vadbo (okoli 40 min - všteto ogrevanje), to pomeni da je tak tempo kjer se lahko vmes pogovarjate.

Lp, Mitja
    • CommentAuthor9sammy5
    • CommentTime6. Jun 2011

Živjo punce!

Prodajam bon za kavitacijo (2x), radiofrekvenco (1x) in anticelulitni tretma (1x). Terapija se izvaja v Kranju - salon Vitta. Sicer imam dva kupona. Enega prodajam za 200 eur, oba skupaj pa za 300 :) Za vse zainterisirane sem na voljo na e-mail naslovu mima_martincek@hotmail.com

Radiofrekvenca je učinkovito sredstvo v boju proti celulitu, ki izboljša strukturo kože, ohlapno tkivo pa postane gladko,elastično in vidno pomlajeno.

V boju proti temu nadležnemu celulitu so učinkoviti tudi tretmaji body wrappinga ? anticelulitnega postopka, ki učinkuje na račun specialnih, močno koncentrirani učinkovin in termičnega učinka. V prizadeta področja strokovna oseba vtre profesionalen pripravek in jih povije v folijo.

Anticelulitni tretma je namenjen tudi zmanjševanju obsega telesa. :D Zmanjšuje tudi celulit, strije in deluje na samem izgledu kože. Folija zagotavlja, da aromatične sestavine prodrejo v kožo in povzročijo večjo prekrvavitev ter prehod posebnih krem v tkivo.
  2.  
    Prodaja se ne dela tako in tudi uspehov ne bo, dokler ne boš zgradila zaupanja s strankami, oz. ljudmi, ki bi jih to zanimalo.

Lp, Mitja
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):