Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorlola
    • CommentTime26. Feb 2007

Imam en problemcek, ne morem se znebiti mascobnoh blazinic okoli trebuha. s tem da redno telovadim in pazim na prehrano. Petkrat na teden hodim v fitnes, kjer tecem 40minut nato naredim se vse vaje za noge, trebuh itd. naredim tudi do 200 trebusnajkov. Na telesu vidim spremembe edino na predelu trebuha pa ne. Po eno in pol urno vadbi sem vsa premocena edino na predelu trebuha imam samo premocen majhen krogec okrog popka in tukaj vidim da se z mojim trebuhom ne dogaja nic, nic. Pa sej ne da mam ogromen trebuh, to nimam ampak ko se primem za kozo je tam kr dosti spehca. Pomagajte prosim :cry::cry:
    • CommentAuthorrenata
    • CommentTime26. Feb 2007

imam malo špeha v trebuhu pa se ga hočem znebit pa kako :cry::shamed::shamed::confused:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime27. Feb 2007

Živjo Lola,

tudi sama imam podobne problem in sem ugotovila, da se pri meni ne da nič pomagati, saj imam tako držo. Jaz se namreč držim tako, da imam trebuh in prsa potisnjena ven (nekako tako zgleda kot da bi bila v ene 3 mesecu nosečnosti, ko je trebuh sicer napet, ampak štrli ven :shamed:). Nič drugega ni za narediti, kot telovadba in še enkrat telovadba.

Renata: tebi pa vse kar lahko rečem je TELOVADBA in pazljivost pri hrani (brez maščob in sladkarij).

lp,
    Petra
    • CommentAuthorrenata

moj prijatelj boštjan si želi da bi lahko shujšal v tebuh pa ozadaj ima špeh(na hrbtu) pomagaj plis:cry::cry:
    •  
      CommentAuthorPetra

Živjo Renata,

tako tebi kot tvojemu prijatelju Boštjanu svetujem, da telovadita. Tek, hitra hoja, rolanje, plavanje in trebušnjaki.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorrenata
    • CommentTime27. Feb 2007 urejeno

ej zdej pa delam neki za svojo prijateljico ona ima tak trebuh napet kot da je noseša pa ni ime ji je zala plis ji pomagi:sad:
    • CommentAuthorrenata

ej zdej pa delam neki za svojo prijateljico ona ima tak trebuh napet kot da je noseša pa ni ime ji je zala plis ji pomagi:sad:
    • CommentAuthorerihg
    • CommentTime28. Feb 2007

LILI
    hoj sem slišala da za trebuh in mišice zelo pomaga telovadba winsor pilates 3 krat na teden po 20 min
    tudi sama sem poskusila pa da ti povem 3 dni so me bolele trebušne mišice pa sem migala samo 8 min mislim da je to kr ok
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime28. Feb 2007

Živjo,

se strinjam z ERihg, winsor pilates je super za trebušne mišice. Ga tudi sama prakticiram.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorenver
    • CommentTime2. Apr 2007

hey-tudi jas imam tezave s trebuhom,no sicer sem na jajcni dieti 4 dan.pa prej sem bil na dieti z z mojo metodo.z mojo visino 1m 65cm sem imel 85 kg.,sedaj pa tehtam 68kg-----------pa zal imam zmeraj speh.napet zelodec. kaj naj delam..saj trebusnjake delam------kolesarim,igram s sinom 30 MIN. dnevno nogomet,pa eno posebno prasanje.mogoce se bo malo noro slisalo<<<<sem iz tujine pa ne vem kaj to pomeni<<WINSOR PILATES?KAKSNA VRSA TA JE TO TELOVADBA; KAKO SE TO IZVJA?
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime3. Apr 2007

Živjo Enver,

žal je tako, da se trebušnih maščob najtežje znebimo. Trebušnjake je potrebno delati najmanj tri mesece, da se kaj pozna :wink:. Drugače pa je Winsor pilates telovadba, ki si jo lahko zdownloadaš na internetu. Program je narejen prav za spodnji del telesa (noge, trebuh...). Poskusi najti, drugače pa ti naj nekdo od uporabnikov pove, kje se ga da dobiti :thumbup:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorenver
    • CommentTime3. Apr 2007

hvala za info<<glede trebusne vaje;;kako naj izvajam dnevno?PO STEVILO TREBUSNJAKE ?ALI PA CASOVNO?
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime3. Apr 2007

Živjo Enver,

zelo pomembno je pravilno izvajanje trebušnjakov (roke so sklenjene za glavo, dvigneš se samo toliko, da lopatice dvigneš od tal,...). Svetovala bi ti, da zjutraj in zvečer narediš dve ponovitvi trebušnjakov (vsaka ponovitev naj ima 25 trebušnjakov) :wink:, drugače pa je popolnoma odvisno od tebe samega, koliko jih želiš narediti čez dan.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorenver
    • CommentTime3. Apr 2007 urejeno

hvala petra:kissing:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime4. Apr 2007

Živjo Enver,

prosim :wink:, zato sem pa tu, da malce pomagam.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorninika
    • CommentTime14. Apr 2007

živijo!:)

Prosim tePetra povej mi kako naj shujšam na stranske mišice pri trebuhu...poskusila sem že vse vaje...tudi pilatesaaa...:(..katera bi bila najbolj učinkovita?!:shamed:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime16. Apr 2007

Živjo Ninika,

hmm za stranske mišice je najbolje, da se vležeš na hrbet, roke prekrižaš pod vratom in delaš trebušnjake tako, da se z komolcem leve roke dotakneš kolena desne noge. Upam, da sem bila vsaj malce jasna (mi je zelo težko tkole pisati vaje ):wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorlavra1213
    • CommentTime1. May 2007

čaw petra! jaz imam zelo velike probleme z trebuhom in stegnom te zadnjico se posebaj pa me moti da imam pri bokih zelo razsirjen del! nemorem nositi nobene majcke ker no sim zelo širiko majico ter siroke puloverje!stara sem drugace 13let! rada bi imela vsaj normalno tezo! prosim pomagaj ker nimam veliko mižnosti! saj imam vsaki da v soli telovadbo in se na odbojko hodim!debelost imam po ocijevi starni! :cry::cry::cry::cry:
    •  
      CommentAuthorsomeone
    • CommentTime2. May 2007

mene zanima, KAKO si naj zdownloadam Winsor Pilates.. uporabljam eMule in NE VEM kaj naj napišem, da mi najde.. :/ :cry: hvala za odgovor
  1.  
    Jst bi tut prosla za link k si lahk tale Winsor Pilates zastonj dol zlovdaš- če obstaja:shamed:
    •  
      CommentAuthorpretezka
    • CommentTime4. May 2007

Someone,
    si poskusil/a v mulo napisat winsor pilates? ČoKoLaDkA, ni linka kar tako, poskusi na muli (emule), kot Someone.
    lp,
    Pretežka
    • CommentAuthormikena16
    • CommentTime5. May 2007

zivjo

rada bi uprasala kako se zredit ali ce poznate kako spletno stran za se zredit!
    danijela
    • CommentAuthormikena16
    • CommentTime5. May 2007

:shamed:sm danijela i bi se rada zredila pa ne vem kako ce veste mi prosim sporocite1
    hvala

vasa daniejla:bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorcuspi
    • CommentTime5. May 2007

oj mikena..
    jz mam cimro k jo lih tko matra to. rada bi se zredila pa ne gre.. je kr dost takih nezdravih stvari, tako hrano ki ce bi jz tisto jedla bi bla ma res ogromna..:bigsmile: ne vem probi tud ti; cips pa sladkarije, pa hamburgerje, fast food, ceprou pa tud dolgorocno to ni lih zdravo ane... good luck..:wink:
    •  
      CommentAuthorsomeone
    • CommentTime6. May 2007

am.. se POSKUSILA :D hvala, mi že vleče :D
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime7. May 2007

Živjo vsi :bigsmile:,

samo sporočam, da sem prišla sveža in spočita nazaj iz dopusta. Tako da bom spet prisotna tukaj na forumu :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorenver
    • CommentTime7. May 2007

someone in cokoladka glede donloawd, ko pa ne gre pri emule- poiskusita si donloawdati in program, ta pe se imenuje limewire- ta program je majn komplicirani kod pa vse ostale. in takoj slahka si donlawdis pilates.
  2.  
    zivjo!
    js mam problem da se mi nabira maščoba na trebuhu čeprou se ukvarjam zelo s športom in telowadim usak dan.moja vadba poteka že več let vendar ni spremembe.kako naj shujšam v trebuh???
    prosim za nasvet.
    hvala!
    wnb pretty***
    • CommentAuthorkali
    • CommentTime31. May 2007

maščobo na ali okoli trebuha se najlažje izgubi s tekom kor jaz vem.. vsaj 40 minut počasnega teka... potem gre maščoba počasi stran za trebušne mišice je pa telovadba... kolega je imel precej trebuha oz maščobe okoli pasu in to pa je tekel približno mesec pa pol vsak dan po eno uro pa je trebuh čudežno izginil..sem komaj mogla vrjet...sam sem tudi spobala pa je res da je trebuščka precej manj... PROBATI NI GREH!!!
    • CommentAuthorlavra1213
    • CommentTime11. Jun 2007

grrrrrrrrrrrrr..............
    •  
      CommentAuthorlucya
    • CommentTime17. Jun 2007

živjo!tud jst mam ful probleme s trebuhom.neki tazga k da bi bla že v nevem katerem mesecu nosečnosti!in pol mam ful probleme s kupovanjem oblačil! zmeraj k se odločim da si kej kupm na koncu ni nč!zredila sm se pa takrat ful k sm nehala kadit!
    in pol posledično sem postala čist nesamozavestna! vsakič k kšnga znanca vidm se ga kr izognem, ker mi vsak reče ja kok si se pa ti zredila!
    in pol k se odločm začnem delat na tem da shujšam npr.trebušnjake in pol to delam par dni in pol spet nič. pa še kr se tiče hrane se sploh ne morm kontrolirat!tko da sploh ne vem kaj naj nardim!pa še službo mam tako da ne morm normalno jest!recimo ob dveh začnem, ob treh grem pa že na malco na malco in pol k ob osmih pridem domov sem ful lačna tko da se pol zmeri nabašem-dobesedno! prosim za nasvete! lucya:cry::shamed::cry:
    • CommentAuthormaŁaa
    • CommentTime17. Jun 2007

svetujem ti da pričneš piti vodo pa zeleni čaj v ogromnih količinah to ful pomaga da neboš lačna oz. pij preden greš jesti to ti bo pomagalo...odkrito povedano vzemi se v roke in resno premisli zakaj hočeš shujšati...pa ne govori si, da ne zmoreš saj bolj, ko si boš ponavljala da zmoreš pa da nisi lačna bolj se bo začelo uresničevati! Najdi hrano ki ti je všeč a z malo kalorijami npr. sadje ali pa zelenjava(če se boš tega nabasala zvečer ne bo bojazni da bi se zredila)...izogibaj se sladkarij če se ti bo pa reees zluštalo pa imej pri sebi suho sadje to je že boljše kot pa čokolada ali pa v najslabšem primeru diabetična čokolada, uporabljaj sladilo če že piješ kavo v glavnem pa pij tudi nesladkane čaje ipd (izključi alkohol, sladke sokove, karkoli z mehurčki)!....svetujem ti tudi kakšen dnevnik v katerega si zapisuj vse kaj poješ tisti dan..začni se bolj ukvarjati s športom, tudi sprehodi pomagajo pa tek pa kolesarjenje pa ples...Pomaga tudi če si vzameš manjši krožnik z manj hrane (lahko si tudi v naprej pripraviš hrano saj je boš s polnim želodcem pripravila veliko manj...(ne govori med jedjo-to napihuje trebuh in se posveti popolnoma hrani jej res tisto kaj imaš rada in se ne sili s hrano--->uživaj)...jej točno ko imaš obroke in špa nabavi si kake čigumije--brez kalorij pa še nasitijo!

UPAM DA SEM TI KAJ POMAGALA
    LP
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime18. Jun 2007

Živjo Lucya,

odlično ti je svetovala že MaLaa, jaz pa jo bom samo malce dopolnila :wink:.
    Za trebuh so odlične vaje Winsor pilates, kar precej naših uporabnic telovadi po tej metodi in so navdušene. Tako da poskusi še to, pa seveda drži se vseh nasvetov, ki ti jih je dala MaLaa :wink:.

lp,
    Petra
    •  
      CommentAuthorlucya
    • CommentTime19. Jun 2007

živjo!
    hvala vama za super nasvete!nč se bo treba kr u roke vzet!pozdrav
    •  
      CommentAuthorlucya
    • CommentTime21. Jun 2007

zivjo!mam pa še eno vpr.!na trebuhu pa po prsih mam strije pa ne vem kako se jih lahko znebim oz., če kakšna priporoča kakšno dobro kremo al pa kej iz podobnga. slišala sem da npr. olivno olje pomaga, da se kar namažeš z njim!

lp
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime21. Jun 2007

Živjo Lucya,

nobena krema ti ne bo pomagala odpraviti strij, saj gre za razpoke v koži. Lahko samo omiliš izgled, odpraviti pa se jih ne da. Drugače pa bi ti svetovala Vichy kremo, res da je malce dražja, ampak vsaj veš da so kvalitetne :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorlavra1213
    • CommentTime2. Aug 2007

ola petra mene pa zanima skoz tuki moram morit ampak....moram....! jz mamm tezave z trebuhom ker mam spredaj tri šlavfe če veš kaj hočem rečt od uzadi pa imam na obeh straneh špeh ! v glavnem trebuh je večji k pa stegna in zadnjica!ampak pri stegnih moram tudi shujšati malo in v zadnici!!zdaj me pa samo zanima! ali tek samo tek pomaga pri tem shujševanju?:confused: in kako bi mi prporočila jesti?prosim da mi odgovoriš!hvala
    • CommentAuthorlavra1213
    • CommentTime2. Aug 2007

ja pa še strij mam in grdo zgleda!:angry:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime2. Aug 2007

Živjo Lavra1213,

pri maščobnih blazinicah na trebuhu je zelo pomembna predvsem telovadba. Če bi samo hujšala, bi sicer zgubila nekaj maščobe tudi v trebuhu, vendar bi imela potem visečo kožo in bi vse skupaj bilo še hujše. Tako da bi ti svetovala tek, trebušnjake in winsor pilates, kar pa se prehranjevanja tiče se izogibaj mastne in sladke hrane :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorlavra1213
    • CommentTime2. Aug 2007

ok ej res hvala ti ti si res carka hhe!!byby mwa
    • CommentAuthorpepica
    • CommentTime9. Aug 2007

am... morm shujšat ker sm debela v trebuh in v noge nwm kaj naj naredim prosim povej mi

lep pozdrav!

pepica:cry::tongue:
    • CommentAuthorpepica
    • CommentTime10. Aug 2007

moja prijateljica je debela
    rada bi shujšala samo newe kako prosim pomagaj ji

lp!

pepica,ana::cry::cry:
    •  
      CommentAuthorhope

telovadba!!
    •  
      CommentAuthorharpy

se strinjam -telovadba, telovadba, telovadba.... + zdravo prehranjevanje
    • CommentAuthorpepica
    • CommentTime11. Aug 2007

a hope pa harpy sta to men napisale al kko?

če sta tnx!
    •  
      CommentAuthorhope
    • CommentTime11. Aug 2007

jap...
    • CommentAuthorpepica
    • CommentTime13. Aug 2007 urejeno

am... tnx ubema upoštevala bom

lp.

fsm mwa:wink::wink::wink::wink::wink:
    • CommentAuthorlavra1213
    • CommentTime13. Aug 2007

hja..petra winsorjapilatesa pa nima potem se pravi samo tek in trebušnjake ter izogibam se mastne in sldke hrane!hvala:tongue:
    • CommentAuthordebelajsa
    • CommentTime16. Mar 2009

ja.. jaz sem imela konec februarja 55 kg, potem pa nisem več jedla zvečer, in učasih kosila. Zdaj imam samo še 51kg. Ampak trebuh pa še vedno!! Tudi telovadim. Vsak dan 100 trebušnjakov, 100 počepov in 100 hrbtnih vaj, nekaj pa tudi hodim...
    KAKO NAJ SE ZNEBIM ŠPEHA V TREBUHU..
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime16. Mar 2009

Jej vec proteinov in pojdi po nasvet v fitnes mogoce ni speh ampak koza.
    Aicha