Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorpodsmreka
    • CommentTime1. Mar 2007

Odloćila sem se za dieto z jajci.Težavo imam, ker ne maram paradižnika. Ali mi lahko nekdo pove kaj lahko nadomesti paradižnik.Zakaj je pomemben paradižnik?Če nima kakega nadomestnega živila, ga bom kratko malo izpustila.Za vse komentarje najlepša hvala.
    Lp Mateja
    • CommentAuthorxaja
    • CommentTime1. Mar 2007

podsmreka... ojla ...vse diete so sestavljene po nekem sistemu in temu primerna so živila v dieti...paradižnik je pomemben ker je naraven diuretik ... pomaga ti pri odvajanju vode...mislim da je bolje da si raje izbereš kakšno drugo dieto , kjer ni paradižnika.

lp:neutral:
    • CommentAuthoroljka
    • CommentTime29. May 2007

jutro vsem skupaj. vidim, da pridno vztrajate na tej dieti, zato se vam pridružim še sama. za mano je privi dan, cilj-10 kg, vem da ne bo šlo v prvi rundi ampak upam da vsaj 7.

zamima pa me kako velik jogurt ali kislo mleko pojeste ob kosilo

lp oljka
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime29. May 2007

Živjo Oljka,

jogurta lahko spiješ največ pol litra. Svetujem, da poješ ali en lonček jogurta ali približno dva dcl :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthormartina22
    • CommentTime5. Jun 2007

Zanima me tudi če se morem dosti ukvarjati s športom?:boogie:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime6. Jun 2007

Živjo Martina22,

ja fino je, če si pri vsaki dieti (tudi na splošno v življenju) športno aktivna. Ni ti treba biti cel dan v fintesu in ne vem kaj, pač če ne drugega greš za eno urico na sprehod :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorLanči
    • CommentTime6. Aug 2008

hei!
    no jaz sem probala že vse mogoče diete in nimam moči oz. dovolj trdne volje da bi se je držala do konca. Ker pa sem velika ljubiteljica paradižnika pa me zanmi a bi se dalo shujšati če bi cel dan jedla samo zelenjavo in sadje, prevladoval pa bi v gl. paradižniki?

hvala:D
    •  
      CommentAuthorAicha
    • CommentTime7. Aug 2008

Preidi na drugi naslov.
    paradiznik je zdrav in bi verjetno slo.
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):