Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorAZILIC
    • CommentTime3. Mar 2007 urejeno

Pozdravljene!
    Mi lahko katera pove zakaj z vsako dieto zdržim samo 3-4 dni, tehtam 96kg visoka sem pa 171cm. Obupana sem!
    • CommentAuthorbalonček
    • CommentTime3. Mar 2007

treba je mal pogledat modni katalog in kaj bi rada oblekla, pa pol pomisliš nase, zakaj ti ni prav.
    ko boš lačna pomisli na eno lepo oblečeno manekenko in rezultat se bo povrnil s tem da te bo minilo jesti.
    verjemi, deluje!!!
    • CommentAuthorxaja
    • CommentTime5. Mar 2007

ojla azilic... prvo je pomembno da se psihično pripraviš na hujšanje in da si to zares želiš ... in ne samo zaradi tega ker moreš ,zavedati se moraš da počneš neki zase in za svoje telo po svoji želji , ne zaradi drugih ... ko boš rešila to boš brez problema zdržala tudi dalj na dieti kot pa samo 3 do 4 dni ... Upam , da mi ne zameriš ampak povem ti samo to ker sem tudi jst imela iste probleme.. probala nešteto preparatov in kemikalij da o posledicah ne govorim .. ampak rezultatov enostavno ni bilo ... ker sem po parih dneh obupala ... in da bi bilo še huje sem vsakič dobila še kak kilogram zraven...

lp
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime5. Mar 2007

Živjo Azilic,

tako kot sta že povedali Balonček in Xaja, samo volja in še enkrat volja. Če sama sebe ne boš prepričala, ne boš nikoli res shujašala. Potrebna je volja in veliko motivacije in ko boš enkrat zares prepričana, da je potrebno shujšati, se boš tudi držala diete :wink:.

Želim ti veliko volje in uspeha,
    lp,
    Petra
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):