Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthoraktivita
    • CommentTime7. Mar 2007 urejeno

heyla.stara sm 16 let.viskoa sm 170 in mam 74 kil:shamed:
    odločila sm se da bom probala hitro dieto z jajci pa mam klele neki vprašanj:
    a se mi pri teh letih lahko naredi ohlapna koža?
    kako deluje to hujšanje?kam shujšaš?ful nebi rada zgubila kile sam v joške pa v rit:neutral:,ampak bi rada da se celotna moja postava malenkost zmanjša
    al pa recimo da bom shujšala samo boki mi bodo pa ostal?rada bi mal več zvedla o tem,tko da vas vljudno naprošam če mi lahk odgovorite:bigsmile:
    aja pa še neki:a pri tej dieti niso obroki nič časovno določeni?...a lahko tam napisani zajtrk pojem za malico v šoli ob 10-ih;kosilo ob 3-eh in večerjo ob sedmih(al rajš ne po šesti)
    pa še neki:bigsmile:...a ni tako da more biti v enem dnevu več obrokov,tu pa so samo 3-je..zakaj? a lahko med temi obroki pojem kakšno pomarančo al pa jabolko, al s tem vse uničim?
    še enkrat vas prosim da mi natančno odgovorite ker sm te stvari že ful po raznih forumih spraševala pa nisem nikoli dobila natančnega odgovora
    • CommentAuthoraktivita
    • CommentTime7. Mar 2007

anyone?:)
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime8. Mar 2007

Živjo Aktivita,

smo ti že odgovorili pri drugi diskusiji :wink:.

lp,
    Petra
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):