Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthoralessia
    • CommentTime17. Mar 2007

Pozdravljene,
    najprej se opravičujem, če mogoče že obstaja tema na moje vprašanje ampak jaz nisem nič našla. V zadnjih mesecih sem se malo zredila in sicer z 45 kg na slabih 50 kg in skoraj vse se mi sedaj pozna na trebuhu. Vse hlače, ki sem jih do sedaj nosila, so bi po nogaš še vedno prav, samo v pasu jih komaj zaprem, ko pa mi to uspe, pa mi vse gleda preko pasu. Kaj naj naredim? Kaj mi svetujete?
    Že v naprej se vam zahvaljujem za vaše odgovore!
    Lp, Alessia
  1.  
    zdravo Alessia

Kakim je to težko ampak je preprosto kakšna dieta z jajci bi bila primerna ali pa veliko telovadbe na primer:trebušnjaki,kolesarjenje,rolanje,... zaupaj mi moja prijateljica je tudi imela velik trebuh in je zdaj suha kot paličica mogoč bo petra bol svetovala ampak jaz ti to svetujem;)

lp,;)
    svetovalka
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime19. Mar 2007

Živjo Alessia,

tako kot je rekla že Svetovalka :wink:, treba je biti telesno aktiven (tek, trebušnjaki itd.) pa bo šlo :wink:. Poskusi z Winsor pilatesom, ki ga naše uporabnice zelo hvalijo :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthoralessia
    • CommentTime20. Mar 2007

Pozdravljene,

hvala za odgovore oz. nasvete. Mene zanima še nekaj glede diete. Jaz sem popolnoma zadovoljna, da sem se zredila, saj sem visoka 163 cm in imam sedaj okrog 50 kg. Mene ne moti, da sem se zredil, ampak ko bi se vsaj vse lepo oz. lepše porazdelilo, ne pa da sem skoraj vse dobila na trebuh. Ali je dovolj, da postanem bolj telesno aktivna ali moram še poskusit še s kakšno dieto, da se znebim vsaj malo tega trebuha, če že ne celega.

Lp,
    Alessia
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime21. Mar 2007

Živjo Alessia,

mislim, da bo telovadba popolnoma dovolj, saj imaš že tako idealno težo :wink:.

lp,
    Petra
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):