Kategorije

Dobrodošli na forumu!

Želite sodelovati v naših diskusijah, izmenjavati mnenja? V primeru, da ste že registrirani se vpišite.

V nasprotnem primeru se lahko takoj brezplačno registrirate.

Registracija na forumu je zaradi občutljivih osebnih podatkov na servisu SMS Dieta ločena. Na forumu se morate registrirati ponovno.

Vanilla 1 je izdelek podjetja Lussumo. Več informacij: Dokumentacija, Podpora.

• CommentAuthorkatyka
    • CommentTime17. Mar 2007 urejeno

Dajte mi pomagat...Namreč sem ekrat hujšala po eni dieti, ki je bila zame več kot uspešna :bigsmile:
    Ampak sem namreč izgubila "recept" le te in nevem,kako je bil naslov, vem pa samo da je bilo hujšanje z ogljikovimi hidrati. Ni bilo na spisku kruha, riža, krompirja...In tudi nisi smel jesti ničesar,kar se imenuje sadje in zelenjava....:confused: Takrat vem, da sem jedla popečen doručak z jajčko brez kruha in sem mislila da bom popiiiiiii.....pa še par takih zadevic, ampak sem se hitro navadla, še sploh pol,ko sem vidla, da hlače "visijo" na meni :smile:
    In zelo rada bi spet dobila navodila te diete, je pa tudi zdravniško sestavljena in je bila meni, za moj metabolizem pisana na kožo... No,če mogoče kdo ve, naj mi prosim sporoči. vsem ostalim pa čestitke za izgubljene kg, vsem tistim,ki pa jim kg ne grejo najbolj dol, pa ....NE OBUPAT! Držat moramo skupaj.
    Lep dan vsem
    Hvala! :wink:
    •  
      CommentAuthorPetra
    • CommentTime19. Mar 2007

Živjo Katyka,

sama žal ne vem katera dieta bi lahko to bila. Upam pa da se bo javil kak uporabnik in da boš dobila recept :wink:.

lp,
    Petra
    • CommentAuthorxaja

ojla ... nekje sem videla neko podobno dieto ... mislim da je bila zeleni slap ...jedu si lahko meso , zelenjavo ( samo določeno ) nič kruha , nič sadja , nič mleka ,nič krompirja , riža ali testenin...

samo ne vem če je to to...
    • CommentAuthorkatyka

Najlepša hvala, Xaja, to je to ! Zdaj pa veselo na delo :):smile:
Dodajte vaš komentar
  • Uporabniško ime Geslo
    V primeru, da še niste registrirani v forum lahko to storite tukaj (postopek je zelo kratek).
  • Formatiraj komentar kot
Tukaj lahko dodaš priponko (slike, dokumenti):